Érezd jól magad Te is ...

Egyensúlyépítő

Ezt tedd meg MAGADért a kihívás napján

2019. május 29. - Balogh Ilike

Ma van  a KIHÍVÁS napja. Tudtad ? Mi lenne, ha elköteleznéd MA magadat arra, hogy mától kezdve minden nap megteszel valami apróságot az EGÉSZSÉGEDÉRT ? Ha már egy ideje odafigyelsz az egészségedre, biztosan tudod, hogy  minden nap ...

viz-kihivas.jpg

 ... elegendő mennyiségű  és kellő minőségű vizet kellene elfogyasztanod, ahhoz, hogy életfunkcióid tökéletesen működjenek. Hogyne tudnád, hisz a vízcsapból is ez folyik.

Ma a kihívás napját használd ki arra, hogy magasabb szintre, tudatosabbá tedd a vízivásodat. Legyen az amolyan mini „szertartás” mindannyiszor, ahányszor csak szádhoz emeled a vizespoharadat.

Kezdd azzal, hogy

  1. írj a poharadra, vizes üvegedre egy olyan szót, amely számodra értéket jelent az életedben.( Pl, szeretet, biztonság, egészség...)
  2. Amikor pedig iszod a vizet, közben légy hálás a  TESTEDnek és a VÍZnek, hogy táplálják és megtisztítják a szervezetedet.Légy hálás azért, hogy egészségben élsz és jól érzed magad a bőrödben.

S, hogy mi a mai kihívás mindebben? TEDD  mindennapi SZOKÁSODDÁ ezt a kis hála rituálét  amikor csak vizet iszol. Nehezen megy ?! Gondolj arra, hogy MAGADÉRT TESZED, a tested hálásan megszolgálja ezt a törődést majd.

CSATLAKOZZ  a kihíváshoz Te is, GYERE A ZÁRT CSOPORTUNKBA és ha van kedved, oszd meg velünk a tapasztalataidat ! Várunk szeretettel !

És, egy kis plussz info:

a-viz.jpg

süti beállítások módosítása